Prva stran » Sentoria

Sentoria

Osnovna dejavnost

Osnovna dejavnost, s katero se ukvarjamo, je manualna terapija, ki jo ponujamo pod imenom celostna manualna terapija. Celostna manualna terapija je 50-minutna obravnava, ki vključuje različne tehnike in pristope, ki so izbrani individualno glede na potrebe stranke. Celosten in kompleksen pristop obravnave omogoča odpravljanje vzroka strankine težave.

Več o celostni manualni terapiji.

Vizija in cilji

Naš cilj je pomagati posamezniku vzpostaviti psihofizično ravnovesje.

Za dosego tega cilja uporabljamo različne terapevtske pristope, ki so za telo nežni in lahko sprejemljivi. Potreba po globljem in kompleksnem razumevanju človeka in njegovega delovanja nas sili v nenehno izobraževanje narazličnih področjih (fiziologija, patofiziologija, psihologija itd.)

Zaradi relativno neznanega pristopa stremimo k ozaveščanju širše družbe o pomenu zdravja in dobrega počutja.

Celostna grafična podoba

Svoje poslanstvo in vizijo smo upodobili v celostni grafični podobi.

Ime Sentoria je izpeljanka iz dveh besed: sento = slišim, čutim, in storia = zgodba, ki skupaj tvorita ime Sentoria. Slogan »Slišimo in čutimo zgodbo vašega telesa. Prisluhnite ji tudi vi.« prinaša podrobnejši opis imena in moto, ki razlaga tudi naš cilj delovanja.

Sentoriin logotip uprizarja harmonijo v človeku; dvojnost simbola, barva in oblika pa sporočajo pomen ravnovesja, ki izvira iz skladnosti med moškim in žensko, med levo in desno hemisfero, med zemljo in zrakom.Notranjost logotipa spominja na rastoče listnato steblo, zgornja in spodnja odprtina pa omogočata steblu rast in razvoj v obe smeri (prizemljevanje in duhovno rast).Celovitost terapevtskega pristopa in zavedanje, da je telo skladna celota, pa sta upodobljena v okrogli obliki simbola.

Kontakt:

Sentoria, manualna terapija in fizioterapija, Martina Mihić s.p.

Rimska cesta 24

1000 Ljubljana

Gsm: 040/ 470 095

E mail: Martina@sentoria.si

TRR (UniCredit Banka Slovenija): SI56 2900 0003 5252 955