Prva stran » Premagaj vzrok in dolgotrajno odpravi bolečino.

Premagaj vzrok in dolgotrajno odpravi bolečino.

Odpravite vzrok Terapevtski nasveti Napotitev k specialistu

Odprava vzroka včasih zahteva veliko porabo energije in veliko vaj/ponovitev, vendar zagotavlja dolgotrajnejši uspeh. Premagajte prepoznane vzroke.

Odpravite vzrok

Terapevtski nasveti

Napotitev k specialistu

Odpravite vzrok

Uspešno in dolgotrajno psihofizično stabilnost telesa boste dosegli, ko boste prepoznane vzroke za težave in dejavnike, ki ohranjajo le-te, tudi odpravili. Zavedanje, da je odprava vzrokov proces, ki včasih zahteva veliko energije in ponovitev, je nujno za dosego končnega rezultata.

Terapevtski nasveti

Terapevt/ka vam bo v pomoč z informacijami in nasveti, s katerimi boste odpravili fizične vzroke (odprava ergonomskih nepravilnosti, svetovanje glede športnih aktivnosti, obutve, vzglavnikov itd).

V primeru prisotnosti dejavnikov, na katere ne moremo vplivati (genetske spremembe, prirojene anomalije, degenerativne spremembe itd.) pa vas bomo naučili tehnik in vaj za vzdrževanja najoptimalnejšega stanja, svetovali vam bomo o uporabi ortopedskih pripomočkov.

Napotitev k specialistu

Ob sumu na vzrok ali dejavnik tveganja, ki zajema področje, za katerega terapevt ni strokovno usposobljen, svetujemo obisk ustreznega specialista (nevrolog, ortoped, internist, psiholog, psihoterapavt itd). Terapija pri nas pa je v takem primeru lahko podporna terapija.