Prva stran » Novosti

Delavnica: Vrat in glava, moja pokončnost

30 March 2011 Ni komentarjev

Sodobni človek je pogosto tako odtujen od svojega telesa, da ga začuti šele, ko se pojavi bolečina. Toda zakaj bi čakali na bolečino? Prisluhnite sporočilom telesa in zaživite v sozvočju z njim, začutite dušo, ki vam govori skozi telo, odkrijte občutke, ki se skrivajo v vaših mišicah in živcih, ter obnovite harmonijo med duševnim in telesnim, ki sta oba del vašega celovitega bitja.

Pridružite se nam na delavnici, kjer bomo raziskali funkcije vratu in glave, njuno vlogo pri dojemanju in doživljanju naše duhovne dimenzije, se naučili kako vzpostaviti zdravo vez z nevidnim in subtilnim svetom, ki zapolnjuje našo dušo. V vratu je center za prečiščevanje… besed, hrane, zraka in uma…, je most med glavo in telesom, med zavestjo in podzavestjo, med vidnim in nevidnim, med grobimi emocionalnimi stanji in subtilno duševnostjo. Glava pa je odgovorna za pravilno distribucijo vitalne energije in doseganja srečnih trenutkov.

Kvaliteta sproščenega vratu in glave doprinese k popolnemu zavedanju sebe in vsem kar nas obdaja.

Smo edinstven delček obstoja, ki si želi praznovanja; z vami in z drugimi. Pridružite se nam na predzadnji delavnici v seriji izkustveno-gibalnih delavnic Prisluhni telesu, kjer se srečata čustvo in misel, kjer gibanje spet najde svoj pravi smisel!

KDAJ? sobota, 2. april, od 11. do 17. ure in nedelja, 3. april 2011, od 10. do 16. ure

KJE? Prostori kulturnega društva Baobab, Parmova 25 (vhod pri rumeni tabli “Stena”)

CENA? 120 eur (60 eur/dan)

Na delavnico se lahko prijavite do petka, 1. aprila 2011, na telefonsko številko 040 470 095 (Martina) ali e-naslov martina@sentoria.si.

Delavnico vodita izkušeni terapevtki:

Josipa Prebeg je Trainer of Human Resource in plesna terapevtka po metodi Danza Senzibile. V svoji dvajsetletni praksi si je doma in v tujini pridobila bogate delovne izkušnje v individualni in skupinski psihoterapiji ter vodenju plesnoterapevtskih delavnic. Glavnina njenega dela je usmerjena na oživljanje vseh delov telesa in na skladnost med umom in telesom.

Martina Mihić je dipl. fiziot. in manualna terapevtka s certifikati iz Bownove, kraniosakralne ter terapije miofascialnih prožilnih točk. Že vrsto let uspešno opravlja zasebno fizioterapevtsko prakso, pri kateri nenehno raziskuje področje psihosomatike. Pri svojem delu vsaj toliko pozornosti kot bolečinam in napetostim v telesu posveča tudi čustvenim in vedenjskim vzorcem, ki stojijo za njimi.